Plata si livrare:

Metodele de plata la comenzile pe website sunt urmatoarele:

Ramburs – Plata se efectuează de Cumpărător numerar la primirea coletului de la curier.

Ordin de plata – Plata se expediaza prin ordin de plata direct in contul nostrum bancar.

Online cu card prin procesatorul de plati ‘EuPlatesc’ (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar să completati un formular cu informațiile despre cardul dvs. în pagina securizată a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzactiile on-line, același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Livrarea produselor se efectueaza de catre o firma de curierat rapid.

Livrarea se efectuează la adresa menționată în comanda dumneavoastra, livrarea este gratuita cu excepția cazului în care adresa de livrare nu se afla in raza curierului și există kilometri exteriori, plata transportului este suportată de client.
Timpul livrarii (de transit) este de aproximativ 24-48 ore, comenzile plasate în weekend sunt expediate în prima zi lucratoare (Luni).

Daca va placut pagina, distribuiti-o si pretenilor.

Start typing and press Enter to search