Termeni si conditii

Informații generale

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, Dumneavoastră (Cumpărătorul) veți deveni client al companiei Blancris SRL (numită în continuare Blancris). Prin urmare vă rugăm să citiți informațiile de mai jos înainte de a finaliza comanda Dumneavoastră.

Informații despre companie:
SC Blancris SRL
Sediu social: Str. Diaconul Coresi nr. 7A, Brașov
Cod Fiscal: 15914383

Activitate principala: 4642 – Comert cu ridicata al imbracamintei si incaltamintei.
Tel: 0723.513.344
E-mail: dan@blancris.ro

Magazinul online (www.blancris.ro) va onora toate comenzile primite de la Cumpărători, în limita disponibilității și în condițiile în care au fost acceptate Termenii şi Condițiile Generale, care sunt obligatorii.

Înregistrare

Plasarea unei comenzi nu necesită o înregistrare prealabilă, datele necesare efectuării livrării și plății vor fi furnizate la finalul procesului de comandă.

Cumpărare

Cumpărătorii pot plasa comenzi numai prin intermediul Magazinului Online. De asemenea Blancris va transmite Cumpărătorilor informații privind comenzile prin mijloace electronice.

Pentru a afla mai multe detalii despre produse, accesați secțiunea ”Descriere produs” aflată alături de imaginea fiecărui produs. În cazul în care aveți întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați la următoarea adresă: dan@blancris.ro

Prețurile produselor sunt afișate pentru fiecare produs selectat și se referă întotdeauna la prețul pe bucată cu TVA inclus.

Puteți colecta produsele selectate apăsând butonul ”Coș de cumpărături”. Conținutul Coşului de cumpărături poate fi modificat sau șters numai înainte de plasarea comenzii.

Blancris  va trimite o confirmare prin e-mail referitoare la recepționarea comenzii, urmând ca aceasta să fie procesată de către sistem. În lipsa stocului disponibil este posibil ca Blancris să nu poată onora comanda. In acest caz – stoc zero, va vom contacta si puteti transforma comanda in pre-comanda, cu livrarea in 1-2 saptamani. Alternativ, daca deja ati efectuat plata online si nu doriti sa pre-comandati un produs cu stoc temporar zero, va vom returna banii in acelasi cont de unde ati efectuat plata.

Procesarea comenzilor se realizează printr-un proces automat. În cazul în care mai multe comenzi sunt plasate pentru același produs, comenzile sunt procesate și confirmate in ordine cronologică. În aceste situații, în care se constată că o comandă nu poate fi onorată Blancris va anunța cumpărătorul.

Pentru fiecare comandă va fi emisă o factură, ce va conține toate informațiile despre produs (numărul produsului, numele produsului, prețul net, cantitatea comandată) datele Blancris şi datele Cumpărătorului, informații despre plată.

Utilizarea în siguranță a Magazinului online

Cumpărând din acest Magazin online înseamnă că Dumneavoastră sunteți la curent și acceptați oportunitățile și restricțiile asociate utilizării internetului, în special în ceea ce priveşte performanțele tehnice și orice posibile erori. Cumpărătorii îşi asumă orice răspundere în privința comenzilor plasate şi a tranzacțiilor care presupun folosirea datelelor personale. Având în vedere cele de mai sus, vă rugăm să vă asigurați că datele Dumneavoastră sunt controlate corespunzător.

Blancris nu este răspunzător pentru oricare dintre erorile enumerate mai jos:

  • posibile erori de funcționare a rețelelor de internet care pot afecta buna funcționare a Magazinului online
  • orice eroare survenită în orice dispozitiv de transmisie al liniilor de comunicație
  • pierderea oricăror documente, fie că este vorba de documente în format tipărit sau electronic, şi în special pierderea oricăror date.
  • funcționarea necorespunzătoare a oricăror programe de software.
  • consecințele oricărei erori survenite din funcționarea necorespunzătoare a oricăror programe sau a unor evenimente neprevăzute sau erori tehnice.

Blancris nu este răspunzător pentru cazurile de forță majoră sau evenimentele ce nu sunt sub controlul acesteia.

Blancris nu este răspunzător pentru orice prejudiciu direct sau indirect cauzat de înregistrarea în Magazinul online, indiferent de motiv.

Cumpărătorii sunt răspunzători de protejarea datelor lor personale necesare înregistrării în Magazinul online față de terțe persoane precum și de cumpărăturile efectuate prin intermediul Magazinul online.

Blancris își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile de cumpărare precum și oferta sau orice oferte speciale ale Magazinul online, indiferent de motiv. Modificările sunt valabile începând cu data comunicării acestora pe site și prin urmare nu afectează comenzile efectuate înainte de această dată. Blancris nu este nevoit să ofere niciun fel de explicații suplimentare referitor la implementarea oricăror modificări, în afara celor de mai sus.

Blancris va raporta Poliției și organelor legii competente în acest sens orice tentativă de fraudă sesizată.

Blancris nu va fi răspunzător pentru orice fraudă comisă de către un terț în detrimentul oricărui utilizator. În cazul în care un utilizator încalcă regulamentul sub orice formă, Blancris va anula înregistrarea și comenzile acestuia, iar Cumpărătorul nu va avea dreptul de a contesta decizia.

Blancris nu își asumă nicio răspundere pentru performanța eronată rezultată din furnizarea unor date eronate în cursul procesului de achiziție.

 Securitatea datelor personale:

Blancris tratează toate datele personale primite drept confidențiale și le folosește exclusiv pentru operarea comenzilor și scopuri legate de cumpărare.

Datele personale ale Cumpărătorilor nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți, cu excepția subcontractorilor (de ordin logistic etc), necesare pentru completarea comenzii.

Gestionăm datele cu caracter personal în deplină conformitate cu dispozițiile legii nr. 677/2001, legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date. În conformitate cu legea 677/2001, informațiile referitoare la numele şi adresa dumneavoastră vor fi înregistrate în baza noastră de date.

Prin achiziția făcută prin intermediul Magazinului online, Cumpărătorii sunt de acord că operatorului Magazinului online (Blancris) va gestiona datele lor cu caracter personal, în scopul finalizării comenzilor plasate utilizând Magazinul online. La cererea utilizatorului înregistrat, acesta poate primi buletine informative, cu scopul de a fi informat cu privire la produsele sau ofertele speciale. De asemenea utilizatorul se poate dezabona de la acest serviciu oricând dorește. Furnizarea acestor date se face în mod voluntar. În cazul în care nu mai doriți ca Blancris să folosească datele Dumneavoastră personale pe viitor, vă rugăm să ne trimiteți o notificare în acest sens pe adresa dan@blancris.ro

Orice reclamații din partea Cumpărătorilor vor fi adresate în scris la adresa dan@blancris.ro pentru a putea fi rezolvate pe cale amiabilă.

Daca va placut pagina, distribuiti-o si pretenilor.

Start typing and press Enter to search