magazin blancris brasov
CINE SUNTEM?

Ne consideram unii dintre urmasii vestitei bresle a blanarilor din Brasov.

Municipiul Brașov a reprezentat, de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din zonă. Datorită poziției geografice privilegiate și a infrastructurii sale de astăzi, el permite dezvoltarea multor activități economice, culturale și sportive.

 

In 1798 la Brasov fiintau 43 de bresle mestesugaresti deservite de 1300 de mesteri. Intre aceste bresle un loc de frunte era detinut de catre breasla blanarilor care in 1424 isi alcatuisera primul statut dintre bresle.

 

Blancris este continuatoarea acestei bresle cu traditie in Brasov iar in cei peste 25 de ani de activitate a reusit sa aduca acest mestesug la un standard superior. De-a lungul acestor ani am reusit sa satisfacem pretentiile unui numar impresionant de clienti atat din tara cat si din strainatate prin seriozitate,inspiratie si profesionalism. Nu facem niciodata rabat la calitate folosind cele mai bune blanuri si accesorii.

INCURAJAM DEZVOLTAREA PRODUSELOR FABRICATE MANUAL IN ROMANIA

Producem o gama variata de haine si accesorii din blanuri naturale de nurca , vulpe rosie, vulpe argintie, vulpe albastra, astrahan pe care le cumparam atat de la ferme autohtone cat si din strainatate (targuri de profil si ferme din Italia, Danemarca , Germania, Grecia etc.)

Produsele noastre le gasiti in Bucuresti (Magazin Victoria et 4, Bucur Obor parter, usa nr.5) Targu Mures (Mures Mall) Cluj Napoca (Baba Novac nr. 8)  Sinaia, Ploiesti, Onesti, Focsani.

HANDMADE

Produs in Brasov.

Daca va placut pagina, distribuiti-o si pretenilor.

Start typing and press Enter to search